28 Ağustos 2011

Zaman

       Zaman en gerçek olandır ve zamandır çoğu zaman bize çaresizliğimizi, mutsuzluğumuzu ve umutsuzluğumuzu yansıtan ve unutmadan bazen umuttur zaman. Umutlar hep geleceğe yazılır, gelecektir onu bize katan ve her umut bağlıyken geleceğe ve her gelecek zaman senden bir iz taşıyacaksa bu bedende bedenim zamana karşıda olur, zamanlada yaşar kimi zaman. Bir beden zamana karşı duruyorsa onun için zaman bitmemiş midir?

      İşte o havada asılı kaldığım zamanda, işte tam o anda unut beni. Bir geleceğin beklentisizliğine sal anılarımı, adımı kalbinde değil geçmişin gri sayfalarında bırak. Bedenimi unut! çünkü bu beden unutulmuş dünyanın, sahipsiz bir çocuğu ve bu beden rotasız ve zamansız devam ederken yoluna, amansız sorunlarla savaşıp dururken, sen bırakıp geç. Bak yoluna, yaz yeniden kayıp hissenin içine adını. Adımlarını atarken adın olsun aklında. 


      Susup giderken zaman ve oynarken acımasız oyunlarını sen bir beyaz sayfa ol birilerinin kalbine aç yada birileri yeni bir sayfadan baksın senin yüreğine. Bu gri sayfalarda kaybolmuş duyguları havada asılı kaldığım tam o anda sal ve akıp giderken zaman sen beni değil bensizliği yanına al!


ve Sözlerimi tamamlarken size benden miras bir şarkı Deep Purple dan Soldier of Fortune

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder